Winner of the Grand Prize at the Civil Engineering Society Design Award 2017


This time, it was selected as the prize of "Civil Engineering Society Design Award 2017" organized by the Scenic and Design Committee of the Japan Society of Civil Engineers (Headquarters Tokyo).

The award is given to works that realized the creation and preservation of the landscape integrated with the surrounding environment and the area through planning, design techniques, utilization of institution, ingenuity of organizational activities, etc. The Tokachi Millennium Forest is evaluated as "the design of subtraction" which draws out the power of nature to derive the beauty of the forest, and the selection committee "From the selection of the characteristics of the region, the nature of the region slowly and slowly naturally seeps in naturally It is wonderful to be able to experience the garden of Hokkaido where a sense develops and the relationship between people and nature is visualized. "

↓